www.lo-gies.be Business Suites & Family Apartments

Antwerpse Steenweg 70, 9080 Lochristi (Gent-Zeehaven) | booking@lo-gies.be

Controleer

Huisregels

Goede afspraken maken goede vrienden. Neem daarom ook de onderstaande huisregels even door. Deze zijn gegroeid uit een jarenlange ervaring in het hotelwezen, en zijn er vooral op gericht u een aangenaam en vlekkeloos verblijf te kunnen bieden. Door te reserveren verklaart u zich automatisch akkoord met deze huisregels.

In- en uitchecken   

Het vraagt wel even tijd om een appartement grondig schoon te maken. Vandaar deze regeling:

      • Inchecken is mogelijk vanaf 16 uur

      • Uitchecken kan tot 10 uur

Geen receptie, dus ook geen wachtrij voor het in- of uitchecken. Registratie gebeurt immers via e-mail. Na uw reservering e-mailen wij u een formulier waarop u uw ontbrekende adresgegevens en paspoortnummer dient in te vullen. Nadat wij dit ingevulde formulier van u hebben terug ontvangen en uw betaling of creditcardgarantie voor verblijf en borg door u is geregeld, sturen wij u enkele dagen voor aankomst de toegangscode door van uw appartement.

Schoonmaak

Verblijf tot 3 nachten

Uw appartement is bij aankomst volledig schoon en opgeruimd: de bedden zijn opgemaakt en er ligt schoon bad- en keukenlinnen klaar. Ook toiletpapier, handzeep en een basis keukenpakket is voorzien. Tijdens uw verblijf wordt niet door ons schoongemaakt. Toiletartikelen als zeep of douchegel zijn niet standaard inbegrepen. U kunt indien gewenst wel het pakket Toilet Things aanschaffen.

De normale eindschoonmaak is gratis

Verblijf van 4 nachten en langer

Uw appartement is bij aankomst volledig schoon en opgeruimd: de bedden zijn opgemaakt en er ligt schoon bad- en keukenlinnen klaar. Ook toiletpapier, handzeep en een basis keukenpakket is voorzien. Toiletartikelen zoals zeep of douchegel zijn niet standaard inbegrepen. U kunt indien gewenst wel het pakket Toilet Things aanschaffen.

Tijdens uw verblijf krijgt het appartement na elke 7de nacht een vluchtige schoonmaakbeurt, worden dan ook het beddengoed en het bad- en keukenlinnen ververst, en het toiletpapier aangevuld. U staat tijdens en na uw gehele verblijf wel zelf in voor de vaat en het schoonmaken van de kookplaat, de koelkast en de oven.

De prijs voor de verplichtte eindschoonmaak voor verblijven van vier nachten en langer, bedraagt € 55 per appartement. 

Borg en inventaris

Voor een verblijf betaalt u een borgsom van € 250 via bankoverschrijving vooraf of met kredietkaartgarantie.

Dit bedrag wordt na uw verblijf vrijgegeven of teruggestort na aftrek van eventuele kosten, zoals voor herstelling van schade door oneigenlijk gebruik

Legitimatie

Na reservering legitimeert u zich door het nummer van uw identiteitskaart of paspoort op te geven en uw adresgegevens. Voor een verblijf van 7 nachten of langer, vragen we om veiligheidsredenen een fotokopie hiervan.

Bij een verblijf van 7 dagen of langer, bezorgt u ons vooraf ook een fotokopie van beide zijden van uw kredietkaart. De naam op de kredietkaart moet overeenstemmen met die van de opgegeven identiteitsgegevens.

Betaling

Drie weken voor aankomstdatum wordt het volledige bedrag van uw reservering gecrediteerd van de opgegeven kredietkaart.

Beschikt u niet over een kredietkaart dan dient het totaalbedrag ten laatste drie weken voor aankomstdatum op onze bankrekening gestort te zijn.

Annulering en vervroegd vertrek

Bij annulering en vervroegd vertrek worden volgende regels gehanteerd:

1. Bij annulering tussen de 7 en 0 dagen voor aankomst, wordt 100% van het totaalbedrag van uw verblijf aangerekend.

2. Bij annulering tussen de 21 en 8 dagen voor aankomst, wordt 50% van het totaalbedrag van uw verblijf aangerekend.

3. Bij annulering 3 weken voor aankomst, wordt 25% van het totaalbedrag van uw verblijf aangerekend.

Bij vervroegd vertrek wordt dezelfde regeling toegepast op het onbenutte saldo van de verblijfsdagen.

Toegang tot het appartement

Na ontvangst van uw persoonlijke gegevens, uw betaling, eventuele borgstelling en fotokopieën, sturen we u enkele dagen voor aankomst, de toegangscode voor uw appartement, de bagageopslag en de fietsenstalling.

Factuur

Na betaling en correcte oplevering van het appartement bij vertrek, ontvangt u via e-mail uw eindfactuur.

Aantal personen per appartement

Bij reservering geeft u het precieze aantal personen op dat in het appartement zal verblijven. Zonder uitdrukkelijke toestemming mogen er nooit meer dan het opgegeven aantal personen verblijven. Bij inbreuk zullen extra kosten aangerekend worden.

Algemene faciliteiten

U beschikt voor uw appartement over een gratis genummerde parkeerplaats. Uw fiets(en) mag u parkeren in de gemeenschappelijke fietsenstalling met codeslot en voor tijdelijke bewaring van uw bagage is er de beperkte en gezamenlijke bagageruimte met codeslot. Gebruik van deze faciliteiten is steeds op eigen risico.

Niet roken

Het is ten strengste verboden om te roken in de appartementen.

Huisdieren

Enkel in de ‘Family Apartments’ zijn kleine huisdieren toegelaten, mits reservering vooraf en op voorwaarde dat deze op geen enkele manier overlast veroorzaken voor de medebewoners.  Prijs: € 9,50 per overnachting.

Het is ten strengste verboden om de appartementen of business suites te gebruiken voor feestjes, recepties, vrijgezellen-uitjes of braspartijen. Groepen zijn dan ook niet toegelaten. Bij overtreding hiervan of klachten over lawaai volgt onmiddellijke verwijdering uit het appartement, zal de borg worden ingehouden en zal er geen restitutie zijn van eventueel resterende nachten. 

Reserveer