www.lo-gies.be Business Suites & Family Apartments

Antwerpse Steenweg 70, 9080 Lochristi (Gent-Zeehaven) | booking@lo-gies.be

Controleer

Lange verblijven

Eén appartement met 2 slaapkamers in plaats van verschillende hotelkamers, weegt een pak minder op uw budget. Zeker als u voor meerdere dagen of zelfs voor enkele maanden een aangename verblijfplaats nodig heeft. De volledig uitgeruste open-keuken en de supermarkt om de hoek zorgen er dan weer voor dat u gemakkelijk zelf een diner kunt klaarmaken en restaurant-kosten kunt uitsparen. Vanaf twee maanden bieden wij u bovendien nog eens extra korting.

Al onze prijzen zijn inclusief 6% BTW, toeristenbelasting, wekelijkse poets- & linnendienst, gereserveerde parkeerplaats, gebruik van water, gas en elektriciteit, persoonlijke WIFI connectie, digitale TV en starters pakket van het huis. Echter, exclusief kosten eindschoonmaak.

Voor een klein supplement van € 10,- per dag per appartement, kunt u de ruimere “Family” appartementen reserveren met aparte wasplaats/berging en een extra groot terras van 60m² voorzien van lounge set en met uitzicht op de lokale tuinen en weilanden.

Beschikbaarheid voor langere periodes kunt u via het contact formulier aanvragen en de volgende werkdag heeft u antwoord van ons. Voor kortere periodes dan één maand kunt u de beschikbaarheid zelf online controleren, direct reserveren en beveiligd betalen. 

Reserveer