www.lo-gies.be Business Suites & Family Apartments

Antwerpse Steenweg 70, 9080 Lochristi (Gent-Zeehaven) | booking@lo-gies.be

Controleer

Uw comfort

Onze diensten voor uw comfort

Er is geen receptie in het gebouw, maar van maandag tot vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar van 9 tot 17 uur. Buiten deze uren en in de weekends kunt u een bericht nalaten. Wij nemen dan zonder fout de eerstkomende weekdag met u contact op.

Het vraagt wel even tijd om een appartement grondig schoon te maken. Vandaar deze regeling:

• Dag van aankomst: uw appartement is beschikbaar vanaf 16 uur

• Dag van vertrek: U dient uw appartement te verlaten vóór 10 uur

Geen receptie, dus ook geen wachtrij voor het in- of uitchecken. Registratie gebeurt immers via e-mail. Na uw reservering e-mailen wij u een formulier waarop u uw ontbrekende adresgegevens en paspoortnummer dient in te vullen. Nadat wij dit ingevulde formulier van u hebben terug ontvangen en uw betaling of creditcardgarantie voor verblijf en borg door u is geregeld, sturen wij u enkele dagen voor aankomst de toegangscode door van uw appartement.

Uw bagage mag u gratis in onze bagageruimte opbergen, vanaf 10 uur op de dag van aankomst en tot 10 uur op de dag van vertrek.
Deze ruimte is beperkt in omvang en wordt afgesloten met een codeslot en is toegankelijk voor alle appartementen.

Er is één genummerde parkeerplaats voorzien per appartement. Deze is beschikbaar vanaf 16 uur op de dag van aankomst en tot 10 uur op de dag van vertrek.

Uw fiets(en) kunt u gratis achterlaten in onze fietsenstalling, die gedeeld wordt met de 5 andere appartementen. Fietsverhuur is mogelijk, mits u dit op voorhand aanvraagt.
In afwachting van de oplevering van de definitieve fietsenstalling, zal er vanaf mei 2016 een tijdelijke container ter beschikking zijn om uw fiets op te slaan
Alle etages zijn zowel met de lift als met de trap bereikbaar.
Uw appartement is bij aankomst spik en span. Tijdens uw verblijf staat u zelf in voor de dagdagelijkse schoonmaak. Na elke zevende overnachting worden voor u de bedden verschoond en de handdoeken ververst. Uw  appartement krijgt dan tevens een vluchtige opfrisbeurt: afstoffen en stofzuigen, schoonmaken van badkamer en toilet. Het is wel de bedoeling dat u zelf voor de gehele duur van uw verblijf de keuken onderhoudt en de vaat doet. Er is een vaatwasmachine aanwezig.

De bedden zijn opgemaakt naar gelang van het aantal gereserveerde personen. In de badkamer voorzien wij één grote en één kleine handdoek per persoon en een badmat. Voor het toilet is toiletpapier en handzeep voorzien.

Bij aankomst ligt in elk appartement een ‘basis keukenpakket’ klaar voor de eerste paar dagen met daarin keukenrol, vaatwas tabletjes, vaatdoek, schuurspons, afwasborstel, afwasmiddel, theedoeken, peper en zout, olie & azijn, koffie, thee en suiker.

Toiletartikelen zoals badschuim of douchegel zijn niet voorzien.

Denkt u het sofabed in de woonkamer te gebruiken? Vermeld dit dan op voorhand, zodat we extra beddengoed en handdoeken kunnen voorzien. Het sofabed is geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen (140cm op 200cm).
Voor uw veiligheid is camerabewaking voorzien in de algemene ruimten en aan de toegang van de appartementen.
Enkel in de ‘family apartments’ zijn kleine huisdieren toegelaten, mits reservering vooraf en op voorwaarde dat deze op geen enkele manier overlast veroorzaken voor de medebewoners. Een geschikte mand en voederbakjes zullen dan bij aankomst klaarstaan. 
Prijs: € 9,50 per overnachting.

Voor wie één en ander vergat in te pakken - of gewoon omdat het makkelijk is - bieden we onderstaande pakketten (voor aankomst aan te vragen):

Kids Pack: kinderstoel, opstapje in de badkamer, babybadje, bad speeltjes, verzorgingskussen, baby-reisbedje met beddengoed, babyfoon, plaspotje en toiletbrilverkleiner. 

Prijs: € 35 per kind, per verblijf

Toilet Things: 2 tandenborstels, tube tandpasta, kam, haarlak, haargel, 3 wegwerpscheermesjes, scheerschuim, douchegel en shampoo. 

Prijs: € 35

Reserveer